Відновлення інформації
 
Блог
 
Навіщо потрібна програма для відновлення файлів в арсеналі користувача?


Навіщо потрібна програма для відновлення файлів в арсеналі користувача?

Іноді ми не знаємо, яка інформація, нам стане в нагоді і в який саме момент. Більш того, ми частенько економимо дорогоцінні мега- і гігабайти на своєму локальному диску, саме тому велика кількість файлів з групи «навряд чи коли-небудь стане в нагоді» безжально знищуються. Лише після настає момент розплати за поспішність. Починаєш в поспіху шукати кудись випарувався файл і з жахом розумієш, що давно його видалив. Ймовірно, що відшукати його можливо на просторах Інтернету, також у друзів розпитати, але ж на подібне потрібно досить багато часу.

Для подібних випадків в арсеналі будь-якого користувача ПК повинна бути програма для відновлення видалених файлів. Маючи такий софт під рукою кожен день, ви без труднощів зможете виконувати рутинну роботу помітно швидше, ніж раніше. Встановив програму, запустив пошук на комп’ютері, відшукав необхідний архів – і все! Ніяких зайвих занепокоєнь і сумнівів щодо того, зберігати чи ні файл, який здається непотрібним або займає багато місця на жорсткому диску. Якщо вищевикладені аргументи вас переконали, то ви втратите багато часу на те, щоб відшукати і скачати програму для відновлення видалених файлів, яка одночасно була б легкою у застосуванні і високоефективною.

програма для відновлення файлів

Starus File Recovery – це саме та програма, яка вам необхідна! Значна кількість форматів файлів, з якими вона працює, дає зрозуміти, що, володіючи їй, ви ніколи не втратите нічого важливого. Флешки, карти пам’яті, вінчестери – всі ці накопичувачі без проблем сканується. Щоб застосовувати Starus File Recovery, не треба бути просунутим користувачем ПК. Якщо ви коли-небудь вдало відновлювали документи з кошика, ви досить легко впораєтеся із завданням по відновленню.

Майстер по роботі з таким софтом діє як Windows Explorer. Після завершення сканування носія інформації, відновлені файли ви побачите на своїх місцях, де вони і лежали до знищення. Такий функціонал суттєво полегшує пошук потрібної інформації – вам не доведеться переглядати великі списки файлів, які відновлені.

Starus File Recovery діє і як програма для відновлення файлів після форматування. Будьте впевнені – від неї не сховається жоден кілобайт важливої для вас інформації.

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^