Відновлення інформації
 
Блог
 
Можливості та принципи роботи програми для відновлення файлів


Можливості та принципи роботи програми для відновлення файлів

Трудові дні більшості з нас наповнені справами і зобов’язаннями. Щоб не забути нічого, часом ми повинні здійснювати кілька дій одночасно. Припустимо, розмовляючи по телефону з замовником, ви можете, не перериваючи пояснень, вивчати файли на flash-карті, виконувати маніпуляції з ними. Від помилок не застрахований ніхто – випадково в подібні моменти ми мимоволі видаляємо або стираємо необхідний для роботи файл, забувши перед цим його скопіювати. Відродити втрачену інформацію – для багатьох досить складне завдання.

Однак користувачі знайомі з програмою для відновлення файлів Starus File Recovery – зможуть реанімувати свої дані, без будь-яких ускладнень. Навіть якщо ви раніше не стикалися з відтворенням цифрової інформації, ви легко впораєтеся з цим завданням. Ваш персональний помічник – зручний майстер з управління софтом не вимагає спеціальних знань. Потрібно тільки поставити і включити софт. Решта – зробить сама програма. Зникла інформація повернеться до вас знову за лічені хвилини!

програма для відновлення видалених файлів

Скористатися софтом Starus File Recovery можна і в тих випадках, коли логічна структура вашого носія інформації порушена і не відображається. Завдяки ретельному аналізу, який робить програма для відновлення файлів з карти пам’яті, можна буде буквально по крихтах зібрати наявні перш фото і архіви, і знову працювати з ними.

Все, що буде виявлено, можна буде попередньо переглянути в інтерфейсі софта і далі помістити на будь-який носій, записати на CD / DVD диск, або ж викласти на FTP-сервер. Остання опція незамінна в тому випадку, якщо ви самостійно здійснюєте відновлення даних і взаємодієте з великими обсягами інформації.

Ще один позитивний момент полягає в тому, що програма для відновлення видалених файлів зрозуміла будь-якому користувачеві, який хоч раз мав справу з Windows Експлорером, придатна для всіх операційних систем і файлових форматів сімейства Windows. Без труда, моментально і, що найголовніше, ефективно вона допоможе повернути до життя стерті архіви або інформацію з пошкоджених дисків. А ви завжди будете в змозі в строк продовжити роботу, не випустивши з уваги нічого цінного.

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^