Відновлення інформації
 
Блог
 
Як відновити файли з жорсткого диска швидко і без труда: застосовуємо софт Starus Recovery


Як відновити файли з жорсткого диска швидко і без труда: застосовуємо софт Starus Recovery

Наші трудові будні або кілька днів важливої роботи, проекти, звіти … А коли робочий день закінчується, ми зазвичай очищаємо свій комп’ютер від “сміття”. Таким чином, надходять більшість користувачів ПК, стежачи за чистотою робочого столу або намагаючись зберегти обсяг пам’яті на флеш-карті і ноутбуці.І ось ви відкриваєте потрібний документ, а там зовсім нічого немає. Як же так вийшло? Ймовірно, ви і самі не помітили, коли стерли цю інформацію. Ну і справи, і як відновити видалені файли? Все ще цілком реально повернути!

Для тих, хто не хоче турбуватися про безпеку своїх файлів, створена спеціальна програма Starus File Recovery, яка допоможе з легкістю повернути втрачене. Ця програма дуже доступна і проста в застосуванні. Навіть невпевнений користувач освоїть її, оскільки протягом усього процесу відновлення вам буде допомагати автоматичний майстер, який допоможе розібратися в тонкощах програми. Цей майстер проведе вас через процес відновлення файлів за кілька кроків. Після закінчення сканування пристрою, відновлені файли ви побачите там же, де вони перебували до моменту видалення.

Більше не потрібно ламати голову над тим, як відновити файли видалені з жорсткого диска. Ще один позитивний момент – не важливо, яким був накопичувач інформації: жорсткий чи SSD диск, флешка, карта пам’яті – Starus File Recovery знайде підхід до будь-яких видів джерел.

програма для відновлення файлів

Людям властиво видаляти і інші цінні файли. “Жертвами” неуважності можуть стати і чудові знімки – дорогоцінні кадри значущих моментів життя. Сьогодні заповнити цю втрату абсолютно реально. Як відновити фотографії вилучені з карти пам’яті? Скориставшись Starus Photo Recovery, Ви зможете відновити стільки фотографій, скільки видалили. Програма робить роботу легкої і швидкої. Вона досить зручна і не вимагає серйозних знань від користувача. Завантажити програму ви можете безкоштовно на сайті starusrecovery.com.ua. Не втрачайте голови, решта можна виправити!

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^