Відновлення інформації
 
Блог
 
“Реанімація” фотознімків за допомогою програми для відновлення зображень Starus Photo Recovery


“Реанімація” фотознімків за допомогою програми для відновлення зображень Starus Photo Recovery

Якби цифровий фотоапарат був придуманий раніше, ніж це сталося насправді, світ пам’ятав би більше важливих подій. На жаль, наша пам’ять не в змозі скопіювати і зберегти точь-в-точь всі нюанси і подробиці історичних дій. Однак це можна зробити за допомогою фотокамери. Фотозображення повертають в історію, даючи можливість знову відчути радість найголовніших хвилин життя. Але і пам’ять фотоапарата вразлива.

Пошкодження картки пам’яті або самого фото пристрою зазвичай стає причиною втрати знятих знімків. Але ніхто не хоче розлучатися з такою цінною інформацією. Опинившись в такому положенні користувач, шукає софт, де можна було бскачати програму для відновлення файлів. Перевагу віддають тій чи іншій програмі, покладаючись на її можливості і легкість управління. Часто в ролі “реаніматора” скачують софт Starus Photo Recovery.

Як відновити фотографії

Що б не стало причиною – програмний збій, форматування флеш карти, видалення фото або віруси – програма Starus Photo Recovery зможе повернути до життя втрачені знімки. Їй доступне переважна більшість звичних форматів, а також відновлення RAW-файлів, що створюються окремими цифровими фото пристроями. Флешки будь-яких фірм і будь-якого виду, вінчестери, SSD диски можуть бути реанімовані цим софтом. Витягти фото з внутрішньої пам’яті самого фото пристрою відтепер теж легко.

Щоб використовувати Starus Photo Recovery як програму для відновлення видалених фотографій потрібно всього лише під’єднати носій інформації через шнур або безпосередньо до персонального комп’ютера, де встановлена програма, і включити майстер відновлення. Він полегшить хід роботи з програмою і видасть всі знайдені в пам’яті фото для попередньої перевірки.

Програма для відновлення фотографій з карти пам’яті Starus Photo Recovery придатна для будь-яких операційних систем сімейства Windows, елементарна в налаштуванні і управлінні. З нею жодне фото не буде втрачено, а ви сформуєте найбільший цифровий фото архів для майбутніх поколінь!

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^