Відновлення інформації
 
Блог
 
Як виконати відновлення фотографій легким і ефективним методом?


Як виконати відновлення фотографій легким і ефективним методом?

З кожним роком людина стає більш сентиментальною. Фотографії, зроблені лише вчора і оцінені вами як вельми середні по естетиці, через кілька років можуть здатися справжніми фото шедеврами. Внаслідок цього ми так акуратно ставимося до своїх фото архівів, прагнемо убезпечити їх від доступу зайвих очей і різних пошкоджень. Але коли все фотознімки зберігаються в одному місці, то в разі пошкодження сховища фотографій, всі дані виявляються під загрозою. Повернути найдостойніші моменти спогадів можливо, здійснивши відновлення видалених фотографій.

Безліч різноманітного софта в глобальній мережі пропонує можливості по відновленню різної інформації, але відмінність їх у тому, що далеко не всі з цих програм можуть працювати саме з фотознімками. Професійні фотографи знають, що повернути пошкоджені RAW-файли цифрової камери досить важко, але тільки вони можуть знадобитися для ефективної роботи. Програма для відновлення видалених фотографій Starus Photo Recovery має цієї і масою інших функцій, які обов’язково будуть оцінені кожним фотографом, який намагається вирішити нелегку проблему з відновлення фотографій.

програма для відновлення зображень

Не важливо, що раптом сталося з носієм, на якому зберігаються фотознімки (був апаратний збій або його отформатировали) і до якого з типів він належить (локальний диск, флешка, карта пам’яті), програма знайде підхід до будь-яких носіїв інформації. Детальний аналіз, який робить Starus Photo Recovery, дозволяє відновлювати окремі фотографії та цілі галереї. Велика кількість фотографій теж не проблема. Програма досить швидка в роботі і зрозуміла в управлінні. Вам потрібно лише вказати, з ким із носіїв потрібно проводити маніпуляції. У разі якщо потрібно повне відновлення даних, це теж слід вказати в інтерфейсі програми. Все, що Starus Photo Recovery знайде під час перевірки, ви зможете переглянути у вікні попереднього перегляду. Просто позначте ваші фотознімки і одним кліком мишки збережіть їх собі на ПК.

Завантажити програму для відновлення фотографій Starus Photo Recovery можна абсолютно безкоштовно з інтернет-ресурсу, присвяченого програмі.

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^