Відновлення інформації
 
Блог
 
Як відкрити пошкоджений файл або повернути якість цифровим фотознімкам.


Як відкрити пошкоджений файл або повернути якість цифровим фотознімкам.

Щодня ми сприймаємо колосальні обсяги інформації за допомогою зору. На відміну від фотокамери ми не можемо зберегти в точності всі деталі в нашій пам’яті, а тим більше поділитися побаченим з ким то ще. Разом з тим, якісне фото допомагає усвідомити, як мало ми бачимо своїми очима, як мало можемо вловити краси. Але і цифрові знімки далеко не безсмертні – іноді навіть дрібниці досить для того, щоб шматочки пам’яті виявилися пошкодженими. Досить часто виникає питання: «Як відновити пошкоджений файл?»

Звичайні програми для відновлення інформації дуже часто виявляються безсилими перед складним завданням повернення до життя фотографій. Але є і ті універсальні засоби, які здатні докопатися “до самої суті» файлу, відновити його внутрішню структуру і знову подарувати вашим очам радість споглядання цінних кадрів.

Starus File Repair – новітня програма для відновлення пошкоджених файлів. Що б не стало причиною пошкодження – апаратний або програмний збій, вірус або будь-які інші обставини – потрібні вам знімки без труда будуть відновлені програмою, до того ж без втрати якості. І це найважливіший аргумент на користь роботи з Starus File Repair.

програма для відновлення пошкоджених файлів

Ви запускаєте мастер відновлення пошкоджених фото, активізуючи тим самим пошук інформації про фото. Далі відбувається відновлення структури документа, повторна запис знайденої інформації в нього, а на виході – готовий знімок, в якості якого ви можете переконатися, не залишаючи вікно програми. Starus File Repair не виробляє повторного стиснення фото, не змінює дозвіл або формат, а значить і якість знімка не страждає.

Новий алгоритм глибокого аналізу дає можливість роботи навіть з дуже пошкодженими файлами і служить підставою для того, щоб довіряти Starus File Repair ту роботу, з якою не впоралися інші утиліти подібного призначення. Словом, будь-кому, хто цінує пам’ять про дорогих серцю моменти свого життя, хто хоче бути впевненим у цілісності свого сімейного фото-архіву, слід скачати програму для відновлення пошкоджених файлів Starus File Repair.

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^