Відновлення інформації
 
Блог
 
Безпечне відновлення даних і логічної структури носія інформації


Безпечне відновлення даних і логічної структури носія інформації

Наші незамінні помічники зберігання даних – всілякі носії інформації – часто коштують дешевше, ніж сама інформація, розміщена на них. А випадки втрати даних або видалення цілих логічних томів – досить поширене явище. Некоректне відключення пристрою, збої в роботі програмного і апаратного забезпечення або результати діяльності вірусів – таких причин сотні, і ніхто не застрахований від більшості з них.

Зрозуміло, довірити свої дані можна далеко не всім, а звернення в службу відновлення (Вона повинна мати високий авторитет) – аж ніяк не дешеве задоволення.

Програмні продукти Starus Recovery дають можливість самостійно відновлювати інформацію, при цьому не вимагають від вас спеціальних технічних навичок і володіють ефективним алгоритмом аналізу диска.

Програми для відновлення даних

До того ж жоден виробник не гарантує вічну роботу вашого накопичувача. Передумовами виходу з ладу вашого носія можуть бути наступні ознаки:

•    самовільно змінюються імена файлів і папок, в них з’являються дивні символи;

•    з’являються повідомлення про збої, помилки при копіюванні, перейменування файлів;

•    пропадають або не відчиняються файли і папки.

У таких випадках необхідно перервати роботу і зробити точну копію даних, для усунення повної втрати інформації внаслідок руйнування фізичної структури носія.

У програмних продуктах Starus Recovery реалізована можливість безпечного відновлення – створення образів існуючих або знайдених логічних дисків. Кожен ваш байт буде збережений в резервної копії носія, що вбереже згодом ваші дані від остаточного видалення або перезапису.

Нерідко вміст дисків псується програмним шляхом, але і людський фактор відіграє не останню роль – найчастіше файли видаляє сам користувач по ошібке.Ви помилилися, і отформатировали не той локальний диск або некоректно розбили носій на логічні диски? Не поспішайте засмучуватися, адже файлова система Windows влаштована таким чином, що при видаленні файлу вміст не стирається, зміни будуть внесені тільки в таблицю розташування файлів, а самі дані залишаться лежати там, де лежали.

Так що повірте, якщо Ваш пристрій визначається засобами операційної системи і відображається в списку – Ваші дані, з додатком Starus File Recovery, чекає вельми успішне відновлення!

Програма для відновлення файлів з жорсткого диска Starus File Recovery має універсальні можливості:

•    Відновлення логічної структури жорсткого диска після форматування, ушкодження таблиці розділів вінчестера або помилкового розбиття HDD на логічні диски.

•    Можливість відновлення після переформатування розділу в іншу файлову систему.

•    Відновлення доступу до даних носія після вірусної атаки і мимовільної установки пароля.

Пошук видалених томів

Вам всього лише необхідно вказати тип шуканих файлових систем і область пошуку, програма знайде всі розділи і додасть до списку логічних дисків. Далі ви зможете працювати з ними, як з існуючими дисками і повністю відновити вилучені файли і папки.

Головна перевага програм Starus Recovery – це можливість оцінити всі шанси «повернути втрачене» до моменту реєстрації програмного продукту. Всю інформацію, відновлену в процесі аналізу, ви зможете зберегти після реєстрації ПО – помістити на будь-який носій, записати на CD / DVD диск, або ж викласти на FTP-сервер.

Випробувати іскачати програми для відновлення даних можна абсолютно безкоштовно з нашого Інтернет-ресурсу.

Будьте у всеозброєнні і пам’ятайте: апаратне відновлення і послуги фахівців – завжди обходяться дорожче.

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^