Відновлення інформації
 
Новини
 
Нова програма для глибокого аналізу веб-браузерів


Нова програма для глибокого аналізу веб-браузерів

15 квітня 2018 року вийшло в світ нове програмне забезпечення від Starus Recovery – Starus Web Detective.
Даний софт пропонує широкі можливості для аналізу інтернет-оглядачів, надаючи детальну інформацію про будь-які взаємодії користувача з браузером в мережі.

Нова програма Starus Web Detective

 

Життя сучасної людини важко уявити без інтернету і користування такими популярними навігаторами як Google Chrome, Mozilla Firefox, Яндекс Браузер і багатьма іншими. Кожен день ми випадково або навмисно опиняємося на тих чи інших ресурсах шляхом переадресації або власноручного введення адрес й іноді хочемо, щоб історія наших пригод залишилася без сліду. Щоб з певних причин ніхто, крім нас, не знав, які інтернет-майданчики відвідувалися і для чого.

На жаль чи на щастя, жодна наша дія на комп’ютері, пов’язана з використанням веб-браузерів, не залишається безслідною. Навіть якщо повністю стерти інформацію про дії користувача в папці AppData або відформатувати жорсткий диск, певні “відбитки” все-одно залишаться. І додаток Starus Web Detective з легкістю допоможе вам підняти цю інформацію назовні.

Додаток може бути корисним як приватним користувачам ПК, так і комп’ютерним криміналістам для проведення експертизи на пристрої підозрюваного. Прикладом приватного використання може послужити установка софта на комп’ютер батьками дитини для контролю відвідуваних нею сторінок.

Інтерфейс програми простий та інтуїтивно зрозумілий у використанні. Всього за хвилину ви зможете з ним освоїтися і починати роботу.

Starus Web Detective зі знижкою 50%

 

Невелика передмова перед початком використання софта

Розберімо основні моменти в роботі з ПЗ і чого можна досягти за його допомогою:

  • Перегляд історії.
    Функція, що дозволяє побачити список відвіданих користувачем інтернет-сторінок з точною датою і часом, коли це відбувалося.
  • Відновлення та аналіз видаленої історії.
    Ви можете побачити навіть ті дані, які користувач власноруч видалив з пристрою. Якщо вас цікавлять саме видалені дані, ви з легкістю можете найти їх, вибравши у фільтрі справа параметр Вилучено з історії.
  • Соціальні мережі.
    За допомогою окремої вкладки Історія> Соціальні мережі та категорії Паролі ви можете встановити всі логіни і паролі користувача, якими він послуговувався, проаналізувати листування, фото та інші особисті документи.

Крім основних функцій аналізу систем, Starus Web Detective пропонує можливість експорту виявленої інформації для її подальшого вивчення. Формати документів для експортування: Excel, HTML, PDF.

Таким чином, Status Web Detective стане відмінним вибором для величезної кількості користувачів, які хочуть вести контроль за своїм комп’ютером і незамінним софтом в арсеналі веб-криміналіста, дозволивши йому швидко й ефективно отримувати в своє розпорядження необхідні дані.

Спробуйтебезкоштовну версію програми, щоб оцінити її основні можливості на практиці! Користувачі можуть намагатися приховати від чужих очей свою особисту інформацію, але від вас і від програми, що бачить усе, їм нічого не сховати!

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: ,

Comments are closed.

^