Starus Recovery

Нова програма для глибокого аналізу веб-браузерів

15 квітня 2018 року вийшло в світ нове програмне забезпечення від Starus Recovery – Starus Web Detective.
Даний софт пропонує широкі можливості для аналізу інтернет-оглядачів, надаючи детальну інформацію про будь-які взаємодії користувача з браузером в мережі.

 

Життя сучасної людини важко уявити без інтернету і користування такими популярними навігаторами як Google Chrome, Mozilla Firefox, Яндекс Браузер і багатьма іншими. Кожен день ми випадково або навмисно опиняємося на тих чи інших ресурсах шляхом переадресації або власноручного введення адрес й іноді хочемо, щоб історія наших пригод залишилася без сліду. Щоб з певних причин ніхто, крім нас, не знав, які інтернет-майданчики відвідувалися і для чого.

На жаль чи на щастя, жодна наша дія на комп’ютері, пов’язана з використанням веб-браузерів, не залишається безслідною. Навіть якщо повністю стерти інформацію про дії користувача в папці AppData або відформатувати жорсткий диск, певні “відбитки” все-одно залишаться. І додаток Starus Web Detective з легкістю допоможе вам підняти цю інформацію назовні.

Додаток може бути корисним як приватним користувачам ПК, так і комп’ютерним криміналістам для проведення експертизи на пристрої підозрюваного. Прикладом приватного використання може послужити установка софта на комп’ютер батьками дитини для контролю відвідуваних нею сторінок.

Інтерфейс програми простий та інтуїтивно зрозумілий у використанні. Всього за хвилину ви зможете з ним освоїтися і починати роботу.

 

Невелика передмова перед початком використання софта

Розберімо основні моменти в роботі з ПЗ і чого можна досягти за його допомогою:

Крім основних функцій аналізу систем, Starus Web Detective пропонує можливість експорту виявленої інформації для її подальшого вивчення. Формати документів для експортування: Excel, HTML, PDF.

Таким чином, Status Web Detective стане відмінним вибором для величезної кількості користувачів, які хочуть вести контроль за своїм комп’ютером і незамінним софтом в арсеналі веб-криміналіста, дозволивши йому швидко й ефективно отримувати в своє розпорядження необхідні дані.

Спробуйтебезкоштовну версію програми, щоб оцінити її основні можливості на практиці! Користувачі можуть намагатися приховати від чужих очей свою особисту інформацію, але від вас і від програми, що бачить усе, їм нічого не сховати!