Starus Recovery

Як відкрити пошкоджений файл або повернути якість цифровим фотознімкам.

Щодня ми сприймаємо колосальні обсяги інформації за допомогою зору. На відміну від фотокамери ми не можемо зберегти в точності всі деталі в нашій пам’яті, а тим більше поділитися побаченим з ким то ще. Разом з тим, якісне фото допомагає усвідомити, як мало ми бачимо своїми очима, як мало можемо вловити краси. Але і цифрові знімки далеко не безсмертні – іноді навіть дрібниці досить для того, щоб шматочки пам’яті виявилися пошкодженими. Досить часто виникає питання: «Як відновити пошкоджений файл?»

Звичайні програми для відновлення інформації дуже часто виявляються безсилими перед складним завданням повернення до життя фотографій. Але є і ті універсальні засоби, які здатні докопатися “до самої суті» файлу, відновити його внутрішню структуру і знову подарувати вашим очам радість споглядання цінних кадрів.

Starus File Repair – новітня програма для відновлення пошкоджених файлів. Що б не стало причиною пошкодження – апаратний або програмний збій, вірус або будь-які інші обставини – потрібні вам знімки без труда будуть відновлені програмою, до того ж без втрати якості. І це найважливіший аргумент на користь роботи з Starus File Repair.

Ви запускаєте мастер відновлення пошкоджених фото, активізуючи тим самим пошук інформації про фото. Далі відбувається відновлення структури документа, повторна запис знайденої інформації в нього, а на виході – готовий знімок, в якості якого ви можете переконатися, не залишаючи вікно програми. Starus File Repair не виробляє повторного стиснення фото, не змінює дозвіл або формат, а значить і якість знімка не страждає.

Новий алгоритм глибокого аналізу дає можливість роботи навіть з дуже пошкодженими файлами і служить підставою для того, щоб довіряти Starus File Repair ту роботу, з якою не впоралися інші утиліти подібного призначення. Словом, будь-кому, хто цінує пам’ять про дорогих серцю моменти свого життя, хто хоче бути впевненим у цілісності свого сімейного фото-архіву, слід скачати програму для відновлення пошкоджених файлів Starus File Repair.