Відновлення інформації
 
Блог
 
Як не втратити дані з пошкоджених розділів FAT / NTFS


Як не втратити дані з пошкоджених розділів FAT / NTFS

Часто ми втрачаємо інформацію зі своєї вини. Видаляємо або форматіруем розділи, неправильно перерозподіляємо логічні диски, Перезаписуємо з однієї файлової системи в іншу (NTFS / FAT). Але іноді не зовсім приємні сюрпризи підкидає нам і сама операційна система MS Windows:

Пошкоджений розділ

– пристрій не готовий – пропонує його відформатувати,

– або пропонується усунути помилки, після чого “помилкові” файли безжально видаляються!

– і навіть просте Зникнення логічних розділів і т. д.

Помилка в файлової системі

Падіння таблиці розділів або пошкодження головного завантажувального запису – також не рідкість. Це той випадок, коли операційній системі взагалі не відоме розташування секторів і де слід шукати необхідну інформацію.

І як правило ми не часто задаємося питанням

-наскільки цінна інформація, розміщена на нашому цифровому носії? -або скільки буде коштувати відновлення інформації в спеціалізованих сервісних центрах? -і наскільки ми готові оперативно повернути нашу інформацію в разі втрати?

Інструмент Starus Partition Recovery з повною упевненістю відповість на ці питання замість нас. Не важливо, чия вина – користувача, програмних помилок або дія шкідливих програм. Установка програми допоможе Вам впоратися з завданням по відновленню розділів, якою б складною вона не була! Вся структура файлів і папок буде відновлена, а дані збережені в колишньому вигляді.

Програма для відновлення логічних розділів

Продукт являє собою принципово новий інструмент для відновлення логічних розділів і реанімації даних після помилок операційних систем NTFS / FAT. Унікальність програми полягає в можливості реконструювати структуру розташування даних «з нуля» при сильному пошкодженні або повній відсутності файлової системи. При всієї навантаженні функціональних можливостей, інструмент повністю автоматизований і безпечний для вихідних даних. Це дає можливість звичайному користувачеві відновлювати інформацію на професійному рівні і в повному обсязі.

Сьогодні випробувати і скачати програму для відновлення пошкоджених розділів і даних можна абсолютно безкоштовно!

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^