Відновлення інформації
 
Блог
 
Багатофункціональне вікно попереднього перегляду в оновлених версіях програм відновлення даних


Багатофункціональне вікно попереднього перегляду в оновлених версіях програм відновлення даних

Як ви, можливо, вже помітили, ми недавно оновили весь спектр наших продуктів для відновлення даних, включаючи Starus Partition Recovery, FAT / NTFS і File Recovery. Інструменти «поважчали» більш ніж в два рази в порівнянні з попередніми версіями. Чому? Невже ми просто «роздули» їх заради забави, створюючи зайвий інформаційний привід для нових релізів?

Головний апгрейд: бачиш, що відновлюєш…

На жаль, але попередній перегляд не є неодмінним атрибутом кожного сучасного продукту відновлення інформації. Користувачеві доводиться відновлювати потрібні файли буквально наосліп … Звичайно, більшість інструментів зможе відновити хоч якусь інформацію з запропонованого носія, але чи зможете ви надалі використовувати відновлені ними файли – велике питання? Чи не буде підсумком роботи відновлюючого інструменту диск, заповнений цифровим сміттям? Комп’ютери розумні, але не настільки, щоб миттєво визначити, чи вдасться вам відновити потрібну інформацію, чи ви отримаєте набір випадкових даних. Але ви можете оцінити можливості відновлення самі, використовуючи попередній перегляд! Ось чому ми продовжуємо удосконалювати функцію миттєвого попереднього перегляду, збільшуючи кількість підтримуваних нею форматів файлів, що і впливає на розмір наших продуктів.

Update software for data recovery

Оновлені інструменти відновлення даних отримали найбільш важливі оновлення юзабіліті: перед відновленням даних у вікні попереднього перегляду ви можете відкрити, переглянути, відтворити будь-які файли – загалом, практично все те, що можна зробити з уже відновленим файлом. Поточна версія підтримує більше 200 форматів – майже вдвічі більше, ніж попередня! Тепер миттєвий попередній перегляд доступний для документів, електронних таблиць, малюнків, RAW файлів, архівів, музичних і відеофайлів.

Так, саме так – ви можете використовувати наші інструменти відновлення даних, щоб слухати музику або дивитися відео! І, на відміну від Windows Media Player, наші інструменти не зажадають від вас виходити в інтернет і шукати правильний кодек. У нас є все, що потрібно для відтворення більшості популярних форматів. Вбудований медіа-плеєр дозволяє особисто перевірити файли, які ви збираєтеся відновити для подальшого перегляду або прослуховування.

Windows 8 і 64-бітна підтримка

Оновлення движка програм істотно розширило можливості нашого програмного забезпечення. Тепер весь спектр наших інструментів по відновленню даних повністю сумісний з Windows 10. Крім того, програми без проблем працюють і на 32-бітних, і на 64-бітних платформах у всіх підтримуваних операційних системах.

Багатомовна підтримка

Тепер ми можемо спілкуватися на вашій рідній мові! Інструменти Starus Recovery вже доступні українською, англійською, німецькою, французькою, італійською, арабською, китайською та японською мовами. Підтримуючи 8 різних мов, ми прагнемо створити максимально комфортні умови роботи з нашими інструментами для всіх клієнтів, незалежно від того, в якій точці земної кулі вони знаходяться.

Оновлення продукту

Зацікавлені в отриманні всіх нових функцій? Якщо ви придбали продукт Starus Recovery менше року назад, ви маєте право на безкоштовне оновлення! І навіть якщо термін ліцензії на продукт давно закінчився, напишіть нам, і ми запропонуємо вам кращу ціну на оновлення програм!

Оновити ПО можна швидко і легко! Просто завантажте потрібну програму з нашого веб-сайту і встановіть її прямо поверх старої версії. Ваше програмне забезпечення буде автоматично оновлено до останньої версії.

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^