Відновлення інформації
 
Блог
 
Як я відновив фото зі свого смартфона


Як я відновив фото зі свого смартфона

Дозвольте мені зізнатися: я фанат продукції SONY. У мене є телевізор SONY, CD-плейер SONY, а ще мобільний телефон SONY. Мій SONY Xperia Go захищений від бризок і пилу; я був задоволений цим телефоном з того самого дня, коли я його купив.

SONY mobile phone

Йшов час, і я захотів поміняти телефон. Тому я купив заміну свого старого апарату, – красивий і блискучий XPERIA Z3. Я вийняв карту microSD з старого телефону, вставив її в Z3, і запустив її ініціалізацію. Так … а де ж все фото, які я зробив моїм вірним Go? У паніці я швидко переставив карту назад в Go, але все фотографії, відзняті мною за останні два роки, пропали.

Що ж я зробив? Що мені робити? Я сів за комп’ютер і став шукати компанію, що займається відновленням даних. Погуглити 30 секунд, я натрапив на Компанію з відновлення даних: starusrecovery.com.ua . Побіжний перегляд їх сайту показав, що у них є досить багато інструментів, всі з яких розрізняються за назвою і ціною. Секундочку. А що саме мені потрібно – відновлення диска, відновлення FAT, відновлення фото, відновлення файлу або відновлення розділу? Я хочу відновити файли … які є фотографіями … з карти пам’яті … відформатованої в FAT32. Який інструмент мені вибрати?

У мене є й інші справи, тому я вирішив зателефонувати. “Здрастуйте”, – почув я дві хвилини по тому, – “Чим я можу Вам допомогти?”

Пояснивши свою ситуацію і висловивши раздосадованность тим, як складно вибрати потрібний інструмент зі всієї безлічі продуктів, я почув обнадійливі слова: “Вам потрібен інструмент відновлення фото. Будь ласка, скачайте цей інструмент, вставте карту пам’яті в пристрій читання карт і спробуйте її просканувати. Всі Ваші фотографії повинні будуть з’явитися приблизно через дві хвилини. Ви можете переглянути їх, і якщо з’явиться коректний перегляд, Ви гарантовано відновите Ваші фотографії”.

Добре, я скачав інструмент відновлення фото тут. Після установки мене привітав майстер відновлення:

getting started

Я вийняв карту microSD з телефону і вставив її в кард-рідер. Потім я натиснув на кнопку «Далі». Інструмент запросив диск, з якого необхідно було відновити фото:

master_choose_drive

Я вибрав карту пам’яті, і натиснув «Далі». Коли мене попросили вибрати між “швидким” і “повним” відновленням, я вибрав “повне”.

master_analyse_type

Нарешті, почалося сканування:

master_result

Вони сказали дві хвилини? Інструменту відновлення фото потрібно хвилин 15, щоб закінчити сканування моєї карти пам’яті на 8 ГБ. Моє терпіння було винагороджено прекрасним видовищем близько 400 фотографій, – все, що я назнімав за останні два роки! Я переглянув кілька фотографій, – начебто всі без проблем відкривалися в попередньому перегляді.

master_preview

Тому я заплатив за цей інструмент. Через п’ять хвилин, я отримав лист з кодом розблокування. Ввівши цей код в екран блокування, я зміг перейти до останнього етапу – збереження фотографій на жорсткий диск. Так як у мене було всього лише 8 гігабайт даних, мені не знадобилися варіанти зберігання, що були в інструменті, але, як бачите, вони можуть зберігати дані, в общем-то, на будь-який носій, від локального жорсткого диска до віддаленого сервера FTP:

rec_hard_disk

Натиснувши «Далі» і почекавши ще 10 хвилин, я зберіг всю свою фотогалерею на жорсткий диск. Ура! Після 30 хвилин стресу, мене чекала нагорода, – я відновив всі свій файли!

Спасибі, компанія з відновлення даних, ви дуже сильно мене виручили! Дмитро Бєлгородський

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , , ,

Comments are closed.

^