Відновлення інформації
 
Блог
 
Реанімація твердого носія інформації з пошкодженої файлової системою FAT / NTFS


Реанімація твердого носія інформації з пошкодженої файлової системою FAT / NTFS

Як правило, ми розрізняємо носії за обсягом, за швидкістю обміну інформації. Зберігаємо важливі дані на всіляких знімних носіях, так як це зручно. І деяка ступінь параної – «Все своє нашу з собою», теж властива багатьом з нас.

Рідко хто з нас замислюємося про цінність самої інформації, що зберігається на наших носіях. Оскільки ми впевнені в надійності наших USB знімних носіях, флеш картах або вінчестерах. Але жоден виробник не дасть вам 100% гарантії і не поверне вам по гарантії вашу цифрову інформацію.

Усвідомити цінність інформації нас змушують збої файлових систем NTFS / FAT, форматування або просто банальне видалення даних помилково. Виправити наслідки і повернути втрачене все ж можна. Універсальний програмний продукт Starus Partition Recovery, вже багатьом користувачам надав неоціненну допомогу.

Вам не потрібно виявляти причини і помилки, які призвели до втрати даних або до руйнування файлової системи. Їх сотні, від більшості з них ніхто не застрахований! У таких ситуаціях, взагалі краще не робити будь-яких зайвих маніпуляцій.

Навіть виконавши звичайний пошук в операційній системі MS Windows, ви можете завдати непоправної шкоди даними, які перш підлягали відновленню. Інформація може бути повністю переписана.

Як відновити вилучені файли і папки, нечитабельні логічні розділи?

Довірте процес відновлення інструменту Starus Partition Recovery. Програма ефективно відновлює всю інформацію з пошкоджених, відформатованих, перерозподілених логічних розділів. Коли накопичувач в системі не розпізнається або завантажувальний сектор і таблиця розділів пошкоджені, а структура папок і файлів зруйнована – Starus Partition Recovery виправить ситуацію! Усуне помилки в файлових системах NTFS / FAT і поверне дані з колишньою структурою розташування файлів і папок.

Як відновити вилучені файли і папки

Щоб зробити процес відновлення даних комфортним на всі 100% компанія Starus Recovery проводить акцію: до 31 грудня кожен користувач, реєструючи програмний продукт Starus Partition Recovery, отримує в подарунок ключ-ліцензію на продукт Starus Photo Recovery.

Оновлений продукт Starus Photo Recovery оптимізований під відновлення будь-яких цифрових зображень, включаючи професійні RAW формати.

Наявність цих програм в арсеналі будь-якого користувача ПК, дає можливість відновлювати будь-які дані з будь-яких жорстких носіїв інформації в повному обсязі.

Бути впевненим за збереження інформації на 100% сьогодні – це значить Завантажити програму для відновлення даних і встановити їх абсолютно безкоштовно зараз!

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата: Теги: , , , ,

Comments are closed.

^