Відновлення інформації
 
Новини
 
Програма в подарунок всім власникам інструменту Starus Partition Recovery!


Програма в подарунок всім власникам інструменту Starus Partition Recovery!

Щоб зробити процес відновлення даних комфортним на всі 100% компанія Starus Recovery проводить акцію: до 30 листопада кожен користувач, реєструючи програмний продукт Starus Partition Recovery, отримує в подарунок ключ-ліцензію на продукт Starus Photo Recovery.

Продукт Starus Partition Recovery, вже багатьом користувачам надав неоціненну допомогу. Інструмент ефективно відновлює всю інформацію з пошкоджених, відформатованих, перерозподілених логічних розділів. Коли накопичувач в системі не розпізнається або завантажувальний сектор і таблиця розділів пошкоджені, а структура папок і файлів зруйнована – Starus Partition Recovery виправить ситуацію! Усуне помилки в файлових системах NTFS / FAT і поверне дані з колишньою структурою розташування файлів і папок.

Оновлений продукт Starus Photo Recovery оптимізований під відновлення будь-яких цифрових зображень, включаючи Професійні RAW формати.

Наявність цих програм в арсеналі будь-якого користувача ПК, дає можливість відновлювати будь-які дані з будь-яких жорстких носіїв інформації в повному обсязі.

Бути впевненим за збереження інформації на 100% сьогодні – це значить скачати програми для відновлення даних і встановити їх абсолютно безкоштовно зараз!

 


Схожі статті про відновлення даних:



Дата:

Comments are closed.

^